maandag 11 februari 2013

De Borken




Dwingeloo


"Na een fijne boswandeling door de Dwingeler bossen genieten van huisgemaakte #appeltaart? Kom naar Fletcher Landhotel De Borken" zien wij regelmatig op Twitter staan.
We besloten hier de taart maar eens aan onze test te onderwerpen.
We krijgen de taart snel, maar zien meteen dat er duidelijk verschil in zit.
Twee soorten taart: 
De ene is een mooie punt van -naar het lijkt- een ronde taart met een super smaakvol lekkere rand en bodem. Daarin lekker appel en abrikozengelei on top.
De andere stukken hebben geen rand. Het zijn stukken van een plaattaart. 
Van deze vinden we de bovenkant vrij droog en de binnenkant is minder smakelijk als die andere taart.
De taartjes worden beiden koud geserveerd met lekkere slagroom, waar chocola doorheen lijkt te zitten...

 
€ 3,50
ons cijfer: 7





Geen opmerkingen:

Een reactie posten